Θέρμανση και Θερμοϋδραυλικά

banner imagebanner image

P & G Energy Kos

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στη μελέτη και εφαρμογή ηλεκτρολογικών έργων παντός τύπου, τα φωτοβολταϊκά, τον φωτισμό led, τα συστήματα ασφαλειας, την οικονομική θέρμανση, τους αυτοματισμους, στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

 

Προσφορές


Αποτελούμε αποκλειστικό αντιπρόσωπο των εταιρειών Demir Dokum και WOLF και σας προσφέρουμε ακόμα καλύτερες πρόσφορες.

Ο λέβητας Nitromix είναι το προϊόν που προτείνουμε με στόχο να ικανοποιήσει και τους πιο αυστηρούς περιορισμούς στην κατανάλωση ενέργειας και ρυπογόνων εκπομπών, που θεσπίστηκε με τις τελευταίες προδιαγραφές της ΕΕ.

Έχει σχεδιαστεί για να εξασφαλιστεί η μέγιστη αποτελεσματικότητα και την απόδοση τόσο στην θέρμανση όσο και στη ζήτησης ζεστού νερού χρήσης, μειώνοντας ταυτόχρονα στο ελάχιστο τους ρύπους.

 

Επίτοιχοι Ταχυθερμοσίφωνες Υγραερίου

 

θερμοσίφωνας αερίου στιγμιαίας παραγωγής

Οικιακός θερμοσίφωνας αερίου στιγμιαίας παραγωγής
Kαινούργιος θερμοσίφωνας αερίου με ανοιχτό η κλειστο θάλαμο καύσης.


// ΑΝΕΣΗ
Ηλεκτρονικός έλεγχος θερμοκρασίας


// ΑΠΟΔΟΣΗ & ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Θερμοστατική βαλβίδα για ολοκλήρωση ηλιακού συστήματος
Υψηλή απόδοση
Ηλεκτρονική ανάφλεξη


// ΠΟΙΟΤΗΤΑ
Διάταξη υπερθέρμανσης
Αισθητήρας ασφάλειας φλόγας
Βαλβίδα υπερπίεσης νερού


// ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
Ιταλικός Σχεδιασμός
Ενεργειακή κλάση A+++
Με μπαταρία

 

 

Επίτοιχοι Λέβητες Υγραερίου

 

Επίτοιχοι λέβητες αερίου για θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης 

Οι επίτοιχοι λέβητες αερίου για θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης  διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα, την ασφάλεια και την αθόρυβη λειτουργία τους. Η ολοκληρωμένη γκάμα μοντέλων καλύπτει κάθε θερμική ανάγκη, από ένα διαμέρισμα ή μονοκατοικία έως και εγκαταστάσεις κεντρικής θέρμανσης, παρέχοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα επιλογής από λύσεις οικονομικές.

Ιδανική λύση για αυτόνομα σπίτια και όχι μόνο, αφού μπορεί να μπει σε οποιοδήποτε νοικοκυριό και επαγγελματικο χώρο χωρίς καμια ηλεκτρική καταναλωση.

Η εταιρία μας μπορει να σας προμηθεύσει και να σας εγκαταστήσει ταχυθερμοσιφωνες αδιάλειπτης παροχής ζεστού νερού με το χαμηλότερο κόστος όπως επίσης και επιτοιχιους λέβητες αερίου για θέρμανση.

 

 

 

Ηλιακοί Θερμοσίφωνες

 

Την ώρα που η αναζήτηση εναλλακτικών μορφών ενέργειας βρίσκεται στο επίκεντρο ερευνών σε παγκόσμιο επίπεδο, η δική μας απόφαση είναι να επενδύσουμε στην πιο παραδοσιακή μορφή ενέργειας της χώρας μας , στην ηλιακή.
Με τα ηλιακά συστήματα  εξασφαλίζετε εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων.

Τα προϊόντα μας διαθέτουν όλα τα απαραίτητα ευρωπαϊκά πιστοποιητικά ποιότητας (CE, Solar Keymark, ISO κλπ).

Εκμεταλλευτείτε την ανεξάντλητη ενέργεια του ήλιου για να έχετε πάντα ζεστό νερό, αποκτώντας ένα από τα δεκάδες μοντέλα ηλιακών θερμοσίφωνων που διαθέτει το κατάστημά μας. Θα βρείτε διάφορα μοντέλα σε πολλά επίπεδα τιμής, με αρκετές προσφορές και ευκαιρίες ώστε να αποκτήσετε έναν ηλιακό θερμοσίφωνα σε καλή τιμή.
Το πρώτο που πρέπει να κοιτάξετε πριν επιλέξετε έναν ηλιακό θερμοσίφωνα είναι ο αριθμός των ατόμων που ζουν στο σπίτι και θα τον χρησιμοποιούν καθημερινά.

 

 

 

Θερμαντικά Σώματα

 

 - Τοποθέτηση σωληνώσεων και θερμαντικών σωμάτων

 - Τοποθέτηση σωληνώσεων και θερμαντικών σωμάτων

Στα πλαίσια των ολοκληρωμένων υπηρεσιών θέρμανσης που προσφέρουμε, αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση σωληνώσεων και θερμαντικών σωμάτων σε υφιστάμενες πολυκατοικίες που χρειάζονται ανανέωση, είτε σε νεόδμητα κτήρια. Σύμφωνα με τις ανάγκες και την υποδομή του κτηρίου, συντάσσουμε το σχέδιο μελέτης τοποθέτησης και αναλαμβάνουμε πλήρως όλη την εγκατάσταση, καθώς και την μελλοντική συντήρηση.